• BETAAL LATER MET KLARNA
  • VERZENDING BINNEN 1 WERKDAG
  • GRATIS VERZENDING VANAF €75

Hey,

 

Mijn naam is Larissa en ik ben in augustus 2020 begonnen bij Strong Eagle. Ik ben zelf een sportfanaat, dus ik ben altijd in sportkleding te vinden. Ik ben dan ook van mening dat je nooit genoeg sportkleding kunt hebben. En hoe leuk is het dan dat het ook nog eens je eigen merk is! 

Ik woon al mijn hele leven op het Waddeneiland Texel in Nederland en ben al 7 jaar samen met mijn vriend Martijn. In september 2021 zijn we ouders geworden van het mooiste en liefste meisje ooit!

 

Het gaat steeds beter met Strong Eagle en ik ben al mijn klanten erg dankbaar. Zonder jullie was dit nooit gelukt en ik hoop dat ik nog zo veel mag groeien! De persoonlijke touch is voor mij heel belangrijk, en daarom zorg ik ervoor dat het een cadeau is om te mogen ontvangen.

 

Ik verzend alles vanuit huis, daar hebben we 1 kamer voor opgeofferd, en die kamer begint nu aardig vol te raken haha! Mijn ultieme droom is om ooit een eigen pand te hebben, van waaruit ik alle pakketjes naar jullie kan versturen! Helpen jullie mij deze droom waar te maken?

 

Ik wens je heel veel shopplezier :)

 

Liefs,

Larissa