Vanaf 50 euro gratis verzending! 🛍

Ik, Larissa, ben in augustus 2020 gestart met Strong Eagle. Zelf heel erg fanatiek met sport, en daardoor altijd in sportkleding te vinden. Ik ben dan ook van mening dat je nooit genoeg setjes kunt hebben! En hoe leuk is het dan, dat het ook nog eens je eigen merk is! Echter staat het sporten op een wat lager pitje, omdat ik in september mama ben geworden van het mooiste en het liefste meisje ooit! 

Ik woon al mijn hele leven op het wadden eiland Texel, en al 6 jaar samen met mijn vriend Martijn. Sinds een aantal maanden gaat het steeds beter met Strong Eagle, en ben ik mega dankbaar voor al mijn klanten. Zonder jullie was dit namelijk nooit gelukt, en ik hoop dat ik nog zoveel groter mag worden! Het stukje persoonlijk contact vindt ik ontzettend belangrijk, daarom schrijf ik altijd een persoonlijk kaartje bij iedere bestelling en pak ik het leuk voor je in! 

 

Ik verzend alles vanuit huis, wij hebben daar 1 kamer voor opgeofferd, en die kamer begint nu aardig vol te raken haha! Mijn ultieme droom is dan ook om ooit in de toekomst een pand te kunnen huren, waaruit ik alle pakketjes naar jou kan verzenden! 

 

Ik wens je heel veel shop plezier :)

 

Larissa